Law office in Greece Mrs. Kasatkina-Kouskou Svetlana. Athens - Free classifieds, free ads, classified ads, free classified site in Greece
Free Classified Ads in Greece
Home >> Services >> Legal - Finance - Insurance >> Law office in Greece Mrs. Kasatkina-Kouskou Svetlana.

Law office in Greece Mrs. Kasatkina-Kouskou Svetlana. | Please contact us

Next Previous
Sponsord By
Sponsord By
Ad Options
 • AD Type

  Offered

 • AD ID
  31
 • Ad Posted on
  January 9, 2015
 • Ad Modified on
 • Ad Viewed:
  459 times
 • Individual
 • Member Profile
 • Member ID
  0
 • Member Location
  ,
 • Member Since
 • Total Listed Ads
Sponsord By
Description

 


ZYRË AVOKATIE E ZNJ. KASATKINA-KUSKU SVETLANA


Anëtare i Odës së Avokatëve të Athinës


 


Shërbimet e ofruara ligjore:


 


-  Përfaqësimi i interesave në politikën dhe proçedurat penale.


-  Mbështetje ligjore e transaksioneve në lidhje me blerjen dhe shitjen e pronës,     anijeve dhe bizneset në të gjithë Greqinë, krijimin e kompanive dhe degët e tyre. Gjithashtu, lëshimi e lejeve qëndrimit për sipërmarrësit dhe qytetarët të pavarur financiarë dhe lëshimin e lejeve qëndrimit pesëvjecare për personat me pasuri të patundshme.


-E drejta familjare (shërbime te shpejta për lëshimin e divorceve, lëshimi i lejes së qëndrimit pesëvjecare pas divorcit), njohja e vendimeve të huaja në Greqi dhe kontratë bashkëjetesë me lëshim së lejes së qëndrimit bazë asaj.


-Dorëzimi i dokumentave të nevojshme në të gjitha rajonet e Atikis dhe kontroll të gjëndjes të dosjes për marrjen e nënshtetësisë greke.


-Leje qëndrimi për arsye humanitare dhe të jashtëzakonshme për emigrantët të paligjshme në shtet (prindërit rezidentë, nxënësit në shkollat greke, shtetas te huaj me probleme shëndetësore, banorët afatgjatë në vënd, mbajtësit e dokumenteve te skaduara ligjore).


 -Lëshimi dhe rinovimin e te gjitha llojët e lejeve të qëndrimit në të gjithë prefekturën e Atikis, leje qëndrimi për pesë vjet për emigrantët e brezit të dytë, bashkim familjar dhe heqjen e deportimit administrativ dhe gjyqësor.


 -Veprimi për gjykatat administrative kundër refuzimeve te Rajoneve dhe Ministrisë së Brëndshme mbi kërkesat për lejet e qëndrimit apo marrjen e  nënshtetësisë greke.


 


Kontakt:


www.kasatkinalaw.com


skype: kasatkina8


E-mail: kasatlaw@gmail.com


cel.: +30 6948273758


tel./fax: +30 2110149605

Sponsord By
Stay Safe

Our top tips for safe and secure shopping
These tips can help you determine that you're shopping with secure and trustworthy sellers.


 • Avoid deals that are too good to be true.
 • Deal with people in your area by meeting face to face to see the item.
 • Never provide your personal or banking information.
 • See our Safety tips regarding vehicle buying and selling.
 • Follow the guide lines about How to shop online more safely?
 • How to spot scam ads?
 • How to protect yourself?
 • Were you a victim of an online scam? See our safety advice and tips
Add a Comment
Leave your comments
Comments about Law office in Greece Mrs. Kasatkina-Kouskou Svetlana.
Sponsord By

Similar ads
Sponsord By

About Us

Post a Free Classifieds ad around the world for Cars, Van, Truck, Heavy machinery, Property for sale, for rent, Jobs, Community News, Pets, Travel, Classes, Services and many more for free all at ZoBaZo.com London, UK.

Newsletter

Free Weekly Deals
Be the first to know about new deals, offers and product updates free.

zobazo Help Button
Find us on Facebook